Ivan Prelec glavni je trener NK Istre 1961.Svoju trenersku karijeru započeo je 2014. godine u NK Dinamo kao trener juniora, a kasnije kao trener U-17 momčadi. U Dinamu se zadržao do 2017. godine, kada prelazi u HNK Gorica, gdje godinu dana kasnije postaje glavni trener momčadi.Nakon trenerske dužnosti u HNK Gorica, odlazi u Varšavu (Legia Warsaw), gdje obavlja dužnost asistenta glavnog trenera.

Damir Grlić pomoćni je trener momčadi 1. lige NK Istre 1961.
Kao trener počeo je raditi 2004. godine, a prva iskustva stekao je u treniranju, a kasnije i vođenju omladinskih pogona HNK Radnik i HNK Gorica. U svojoj trenerskoj karijeri radio je kao glavni i pomoćni trener u klubovima NK Radnik, HNK Gorica te NK Hašk.

Tihomir Bulat je trener golmana NK Istre 1961.
U svojoj vratarskoj karijeri ostvario je više od 300 službenih nastupa u nogometnim klubovima 1. i 2. hrvatske lige. Nakon završetka seniorske karijere započeo je trenersku karijeru u RNK Split gdje je 6 godina radio kao trener golmana, nakon čega 2017. prelazi u Hajduk kao trener golmana 1. lige.

Luka Krklješ, kondicijski trener
U svojoj karijeri radio je u GNK Dinamo kao trener akademije U15, U16 i U17, nakon čega počinje raditi u 1.i 2. timu GNK Dinamo Zagreb.
Osim toga kao kondicijski trener radio je na UEFA Championship U-17 u Bugarskoj 2015.  te
FIFA World Cup U17 u Chileu 2015.

David Pino Gomez, readapter
Kroz školovanje na španjolskim institutima, studij je fokusirao na sport i treniranje.
U svojoj karijeri radio je kao trener u Rayo Vallecano de Madrid S.A.D, Funziona PT , C.D. Valdebernardo, Elite Trainers Team

 

Marijan Brkljača je fizioterapeut 1. lige NK Istre 1961.
Obrazovanje je stekao na Medicinskom fakultetu u Rijeci, gdje je diplomirao 2000. godine. Nakon fakulteta, radno iskustvo gradi u sportskim klubovima i privatnim klinkikama: Hrvatska nogometna reprezentacija U19 (2013.-2015.), CRO Cop Team Mirko Filipović, NK Istra (2008. – 2012.), te u odbojkaškim, rukometnim i atletskim klubovima.

 

Mateo Mirčić je fizioterapeut iz Pule
Iskustvo je do sada stjecao u seniorskim ekipama lokalnih klubova (NK Štinjan, NK Istra). Prošle godine bio je zadužen za fizioterapeutski rad s Akademijom Istre 1961 (od U9 do Juniora), nakon čega je priključen seniorskom pogonu na početku priprema.

 

Dejvis Močenić, doktor
Nakon školovanja na Medicinskom fakultetu u Rijeci, radno iskustvo stjecao je u Općoj Bolnici Pula te Poliklinici Peharec, te je prošao brojna usavršavanja u Zagrebačkim institutima.