Danas se na stadionu Aldo Drosina održala tiskovna konferencija uoči utakmice s Osijekom, koja je na rasporedu ove nedjelje u 15 sati. Na tiskovnoj konferenciji su prisustvovali glavni trener Ivan Prelec te igrač Ivan Močinić.

Očekuje nas utakmica protiv renomiranog protivnika i momčadi koja na domaćem terenu ima izuzetno pozitivan rezultat u ovoj sezoni. Prema tome, sigurno je da su oni u ovoj utakmici favoriti, međutim, pokazali smo u više navrata da se možemo nositi i protiv najboljih, i to nam je cilj. Otići ćemo u Osijek i odigrati što je moguće bolju utakmicu i ostvariti što pozitivniji rezultat za nas. Svi igrači su na dispoziciji, a za ćemo sutra odabrati one najspremnije, kaže glavni trener Ivan Prelec.

Svi znamo da nas sutra očekuje jedna jako dobra i domaćinska ekipa. Radi se o kvalitetnim i iskusnim igračima i očekuje nas sigurno jedna zanimljiva utakmica.
Mi razmišljamo sami o sebi i mislimo da smo na dobrom putu, jedino mjerilo je teren i sutra ćemo to pokazati, kaže igrač Ivan Močinić.